TecnoFood Engineering & Oinologos.com by Nikolaos Agorastos : Από φέτος έχoυμε την χαρά να συνεργαστούμε με μια πρωτοποριακή γερμανική εταιρεία η οποία έχει γνώμονα την καινοτομία με αποτέλεσμα την καλύτερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στην μίξη & εμφιάλωση οίνων με φυσσαλίδα. Η εταιρεία ονομάζεται CAVITATOR SYSTEMS, η οποία δημιούργησε ένα νέο-έξυπνο πράσινο τρόπο εμπλουτισμού αερίων στο μέσο μας. Η αλήθεια είναι πως δεν είστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσετε μόνο διοξείδιο του άνθρακα, αλλά και άλλα αέρια.
Αυτός ο τρόπος εμπλουτισμού του οίνου με CO2, με εντελώς καινοτόμο τρόπο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μπορεί να φτάσει διαλυτότητα κοντά στο 100% (sd=0,5%) με αυτόν τον ιδιαίτερο παντεταρισμένο τρόπο.
Η επιτυχία αυτής της χρήσης, είναι το άριστο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος σε ότι αφορά την κατανάλωση ενέργειας, εμφιαλώνοντας τον εμπλουτισμένο οίνο In-Line με την ισοβαρική εμφιαλωτική σε θερμοκρασία προϊόντος 14 – 16 oC και την εκάστοτε επιθυμητή πίεση εισάγοντας στο μηχανημα τα επιθυμητά gr/Lt αδρανούς αερίου, μέχρι και 12-14gr/Lt CO2.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ
1
Wine Production
After hatching, the caterpillar is a voracious eater. It’s common for it to double its size every few days.
2
Water Production
After a week or two, the caterpillar enters its pupal phase. It forms a hard outer shell called a chrysalis.
3
Soft Drinks
Five to seven days after forming the chrysalis, a butterfly emerges and unfolds its wings.